Jaarverslagen 2016 t/m 2023

Stap binnen in de wereld van de Liemerse Uitdaging, voorheen bekend als de Montferlandse Uitdaging, die officieel van start ging op 27 maart 2014! Sinds die dag hebben we meer dan 2500 succesvolle matches tot stand gebracht. Dankzij de toewijding en steun van vele bedrijven hebben we daadwerkelijk een impact kunnen maken in onze samenleving.

Maar het zijn niet alleen de cijfers die ons motiveren. Het zijn de ontmoetingen, de waardevolle verbindingen tussen mensen, die ons prachtige verhalen opleveren. En elk jaar leggen we deze verhalen vast, vergezeld van foto’s, in ons jaarverslag.

Benieuwd naar wat we hebben bereikt in 2023? Je vindt alle details hier in ons meest recente jaarverslag, met dank aan Het Span.nl voor de vormgeving, CP GrafiMedia voor het drukwerk, Fotografie Jacques Kok voor de foto’s, en Geurts Media voor de teksten.

Wil je onze reis door de jaren heen ontdekken? Klik dan op de onderstaande links en duik in de wereld van de Liemerse Uitdaging!

– Jaarverslag 2016
– Jaarverslag 2017
– Jaarverslag 2018
– Jaarverslag 2019
– Jaarverslag 2020
 Jaarverslag 2021
Jaarverslag 2022

Ons succes hebben wij te danken aan de enthousiaste hulp van bedrijven, gemeentes, maatschappelijke organisaties en heel veel vrijwilligers. Daarvoor zijn wij onze partners enorm dankbaar, want zonder hen is er geen Liemerse Uitdaging.