Jaarverslag 2020

De Liemerse Uitdaging heeft een bijzonder jaar achter de rug. Met alle maatregelen was het niet altijd mogelijk om elkaar te ontmoeten, maar het verbinden van het bedrijfsleven met maatschappelijke organisaties kon ook anders. Door in kansen te denken en krachten te bundelen is het ons gelukt om waardevolle hulp te (blijven) bieden. Lees er alles over in ons digitale jaarverslag 2020!

Ruim 100 bedrijven en instellingen hebben zich het afgelopen jaar ingezet voor de Liemerse samenleving. Samen met het bedrijfsleven zijn maar liefst 76 stichtingen en verenigingen verder geholpen. We hebben in totaal 178 matches gemaakt met een maatschappelijke waarde van €242.015. Een resultaat om trots op te zijn!

Ontzettend veel dank aan alle vrijwilligers en ondersteuners die hebben bijgedragen aan het succes van de Liemerse Uitdaging in 2020. Ook namens alle stichtingen en verenigingen die verder geholpen zijn.

Dit jaarverslag is tot stand gekomen met dank aan Marjan Span – HetSpan.nl, Sjoerd Geurts – Geurts Media, CP Grafimedia en Fotografie Jacques Kok.

Veel leesplezier!

Jaarverslag 2020

Ben je benieuwd naar onze jaarverslagen van 2016 t/m 2019? Je vindt ze op deze pagina.

Pin It on Pinterest

Share This