10 jaar Liemerse Uitdaging. Dat gaan we vieren!

Sinds 2014, destijds nog onder de naam Montferlandse Uitdaging, zet de Liemerse Uitdaging zich in voor de samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in de regio. Meer dan 2500 matches zijn al gemaakt om lokale vraagstukken aan te pakken, met gesloten knip ūü§Ě

Om dit 10-jarig jubileum te vieren organiseren we op donderdag 6 juni een speciaal voorzittersdiner bij De Ogtent in Duiven, exclusief voor verenigingen en stichtingen uit de Liemers! Onze gastspreker van de avond, Job van Eunen, auteur van het boek ‘De gelukkige vereniging‘, gaat je met een bak aan energie inspireren. Hij laat zien hoe je jouw vereniging op een hele andere manier kunt bekijken. Met deze inspiratiesessie laat Job op verrassende en enigszins chaotische wijze zien hoe jouw vereniging een gelukkige toekomst tegemoet gaat. Een toekomst waar leden zich gedragen als eigenaar van de vereniging.

Mis deze kans niet om te netwerken, samen te werken en ge√Įnspireerd te raken! Het belooft een topavond te worden inclusief een lekkere maaltijd en 2 consumpties. Er is een beperkt aantal plaatsen dus schrijf je snel in.

Nog even alles kort samengevat
Wat:
Voorzittersdiner 
Wanneer: donderdag 6 juni
Waar: de Ogtent – Remigiusplein 9 – Duiven
Hoe laat: van 17.00 tot 20.30 uur
Voor wie: bestuursleden van verenigingen en stichtingen uit Zevenaar, Duiven, Westervoort en Montferland
Kosten: geen, inclusief diner en 2 consumpties p.p.
Inschrijven: ja, via het inschrijfformulier (max. 2 personen per organisatie)