10 jaar Liemerse Uitdaging gevierd met het Voorzittersdiner!

Sinds 2014, destijds nog onder de naam Montferlandse Uitdaging, zet de Liemerse Uitdaging zich in voor de samenwerking tussen maatschappelijke organisaties en het bedrijfsleven in de regio. Meer dan 2500 matches zijn al gemaakt om lokale vraagstukken aan te pakken, met gesloten knip ūü§Ě

Om dit 10-jarig jubileum te vieren hebben we op donderdag 6 juni een speciaal voorzittersdiner bij De Ogtent in Duiven georganiseerd, exclusief voor verenigingen en stichtingen uit de Liemers. Onder het genot van een heerlijke maaltijd schoven mensen bij elkaar aan en raakten aan de praat.

Onze gastspreker van de avond, Job van Eunen, auteur van het boek ‘De gelukkige vereniging‘, gaf de ruim 150 aanwezigen een bak aan energie mee. Hij liet aan de hand van eenvoudige voorbeelden zien hoe je jouw vereniging en vrijwilligers op een hele andere manier kunt bekijken en enthousiasmeren. Waardevolle lessen werden mee naar huis en de club genomen. En als verrassing kregen alle deelnemende verenigingen en stichtingen het boek van Job mee vol inspiratie en tips.

De avond was bruisend en sfeervol. Mensen die elkaar nog niet kenden hebben gezellig samen gedineerd, raakten aan de praat en wisselden gegevens uit. En dat is misschien nog wel het meest waardevolle wat we op deze avond mochten bereiken.

Het Voorzittersdiner werd mede mogelijk gemaakt door De Ogtent, Zalencentrum Staring, MDT/Hope XXL, Eddy de Wild fotografie, Rabobank en Job van Eunen. Samen met deze partijen hebben we een prachtig evenement neergezet! Veel dank daarvoor.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Eddy de Wild. Bij gebruik voor publieke doeleinden stellen we het op prijs als zijn naam vermeld wordt.

Lees ook het krantenartikel gepubliceerd door de Zevenaar Post: https://www.zevenaarpost.nl/nieuws/algemeen/182498/verenigingsleven-blij-met-liemerse-uitdaging