Doe mee

De Liemerse Uitdaging heeft het welzijn van de maatschappij hoog in het vaandel staan. Iedere dag proberen wij de samenleving een beetje mooier te maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Wanneer je als bedrijf je aansluit bij de Uitdaging draag je bij aan maatschappelijke initiatieven en toon je betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken, oftewel Maatschappelijk Betrokken Ondernemen. Het levert je als bedrijf ook echt iets op: je laat zien dat je er niet alleen bent om winst te maken, maar ook rekening houdt met je omgeving en de mensen binnen en buiten je bedrijf. Medewerkers en klanten waarderen jouw maatschappelijke inzet! En je versterkt de lokale samenleving.

Doet jouw bedrijf ook mee?
Er zijn tal van manieren om je aan te sluiten bij ons netwerk van maatschappelijk betrokken bedrijven. Als bedrijf kun je jouw kennis of producten aanbieden, overtollige spullen doneren via onze Spullenbank of een ruimte faciliteren. Of neem een keer deel aan Beursvloer de Liemers en ontmoet nieuwe mensen uit hele andere netwerken. Je kunt ook samen met je collega’s de handen uit de mouwen steken voor een klusaanvraag, een leuk alternatief teamuitje!

Wil je actief bijdragen dan is een rol als matchmaker wellicht een idee. Je kunt als ondernemer zelf plaatsnemen in een van onze matchgroepen, of je vaardigt een van je medewerkers af voor deze functie.

Het is ook mogelijk financieel bij te dragen aan de Liemerse Uitdaging. Want zonder geld, geen uitdaging. Wij zijn doorlopend op zoek naar partners die willen helpen. Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder lokaal betrokken rakenBekijk de mogelijkheden voor financiële ondersteuning.

Vriend van

Misschien heb je al eens een match gemaakt met spullen, kennis of mankracht.

Zullen we ook een match als Vriend maken? Dan kunnen wij samen nog meer betekenen voor onze omgeving en ervoor zorgen dat de omloopsnelheid van materialen en advies verhoogd wordt.

Sponsor

Activiteiten en evenementen, waaronder Beursvloer de Liemers,  organiseren wij met en voor onze lokale samenleving. Samen kunnen wij de Liemers nog mooier maken. De hulp van sponsoren is hierbij onmisbaar.

Kunnen we jou uitdagen om mee te helpen?

Founder

Wij zouden nergens zijn zonder de steun van founders: de grondleggers die zich al vanaf het begin inzetten en de bedrijven die instappen omdat ze de kracht van de Uitdaging voor de lokale samenleving belangrijk vinden. Dankzij onze founders wordt de continuïteit van de Liemerse Uitdaging gewaarborgd.

Met een bedrag van € 250,00 per jaar ben je al Vriend van de Uitdaging en help je mee om jouw omgeving nog mooier en fijner te maken. Je logo wordt getoond op onze website met link naar jouw onderneming. Ook word je genoemd op onze sociale media, in het jaarverslag en ontvang je elk jaar een uitnodiging voor een gezellige en goed verzorgde netwerkborrel. Daarnaast organiseren wij meerdere projecten per jaar waar je ook aan deel kunt nemen, zoals Beursvloer de Liemers.

Meer weten over de mogelijkheden of heb je zelf een leuk idee voor ondersteuning? Neem dan contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Pin It on Pinterest

Share This