Voor bedrijven

Lokale verenigingen en stichtingen laten een samenleving bruisen maar hebben af en toe hulp nodig om hun werk goed te kunnen (blijven) doen. Ondernemers zijn hierbij van enorme toegevoegde waarde. Zij kunnen echt een verschil maken door kennis, menskracht en materialen beschikbaar te stellen. De Liemerse Uitdaging is er voor die bedrijven, die op sociaal gebied invulling willen geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Via de Liemerse Uitdaging kun je als ondernemer op een eenvoudige en positieve manier iets terug doen voor de omgeving waarin je onderneemt en waarin jij zelf en/of je medewerkers wonen, werken en leven. Door bijvoorbeeld materialen, apparatuur of meubilair die je niet meer gebruikt aan te bieden en een tweede leven te geven. Wellicht kun je een vereniging net even verder helpen bij het op orde maken van hun jaarplan. Heb jij een ruimte waar verenigingen af en toe gebruik van kunnen maken of kun je een lokale sportclub helpen met apparatuur
(zie foto)? Misschien vinden jouw medewerkers het wel leuk om een dagje de handen uit de mouwen te steken en een tuin op te knappen?

Er is zoveel mogelijk en soms ligt iets voor de hand maar heb je er zelf gewoonweg niet aan gedacht. Daarom dagen wij niet alleen ondernemers uit, zij mogen ons ook uitdagen om een passende vorm voor hen te vinden. Overigens bieden veel van de geholpen organisaties een tegenprestatie. Een win-win situatie noemen we dat!

Het is ook mogelijk financieel bij te dragen aan de Liemerse Uitdaging. Want zonder geld, geen uitdaging. Dankzij de bijdragen van founders, sponsoren en vrienden kunnen wij ons werk blijven doen. 

VRIEND

Vrienden van de Uitdaging zijn veelal zelfstandige professionals die maatschappelijke initiatieven in de eigen omgeving een warm hart toedragen. Je doet een jaarlijkse financiële bijdrage die bij jou past en je raakt actief betrokken als MVO partner.

SPONSOR

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner?

FOUNDER

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging.

Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder betrokken raken? Benieuwd naar ons netwerk, of heb je ander goed idee om samen te werken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag in gesprek!

Bekijk welke partijen al deelnemen aan het leukste ondernemende netwerk en hun MVO gedachte uitdragen via de Uitdaging.