Doe mee

De Liemerse Uitdaging heeft het welzijn van de maatschappij hoog in het vaandel staan. Iedere dag proberen wij de samenleving een beetje mooier te maken. En daar hebben we jouw hulp bij nodig.

Alhoewel de activiteiten van onze stichting gebaseerd zijn op het principe ‘elkaar helpen met gesloten beurzen’, hebben we ook te maken met terugkerende maandelijkse en jaarlijkse kosten. Zaken zoals het instant houden van een backoffice, communicatiemiddelen, projectbewaking & uitvoering, administratieve lasten, evenementenvoorzieningen en alle andere noodzakelijke kosten die gemaakt moeten worden om de continuïteit te kunnen waarborgen. Onze founders en sponsoren maken het mogelijk we maatschappelijke hulp kunnen blijven bieden!

Wanneer je als bedrijf je aansluit bij de Uitdaging draag je bij aan maatschappelijke initiatieven en toon je betrokkenheid bij maatschappelijke vraagstukken, oftewel Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Het levert je als bedrijf ook echt iets op: je laat zien dat je er niet alleen bent om winst te maken, maar ook rekening houdt met je omgeving en de mensen binnen en buiten je bedrijf. Medewerkers en klanten waarderen jouw maatschappelijke inzet! En je versterkt de lokale samenleving.

Heb je als organisatie, bedrijf of instelling interesse om de Liemerse Uitdaging te ondersteunen dan hebben we daar verschillende mogelijkheden voor. Daarnaast staan we open voor andere ideeën om gestructureerd ondersteuning te bieden, helemaal passend bij jouw organisatie.

VRIEND

Vrienden van de Uitdaging zijn veelal zelfstandige professionals die maatschappelijke initiatieven in de eigen omgeving een warm hart toedragen. Je doet een jaarlijkse financiële bijdrage die bij jou past en je raakt actief betrokken als MVO partner.

What’s in it for you?

Exposure op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website.  Deelname aan alle netwerkactiviteiten. Wil je ook een actieve uitvoerende rol spelen bij het maken van matches dan bestaat de mogelijkheid om deel te nemen in de Matchgroep of andere projectgroep. Er is altijd een passende rol te vinden binnen de activiteiten van de Uitdaging. Natuurlijk ben je ook één van onze ambassadeurs!

SPONSOR

Flexibele sponsormogelijkheden waarvoor we graag samen kijken wat voor jouw organisatie het beste past. Structurele bijdragen in natura op jouw vakgebied om de stichting te ondersteunen of een financiële bijdrage. Doe je ook mee als MVO partner?

What’s in it for you?

Exposure op de website in de vorm van een logo met doorlink naar de eigen website.  Deelname aan alle netwerkactiviteiten, aandacht via onze sociale media kanalen. Wil je tevens operationeel actief zijn? Dan is deelname in de Matchgroep een mooie kans om je betrokkenheid in de praktijk toe te passen. Als Sponsor ben je ook lid van ons lokale en landelijke ondernemersnetwerk met ambassadeursschap door en voor alle leden.

FOUNDER

Founders zorgen voor de financiële fundering van de stichting met een structurele jaarlijkse bijdrage. Doorgaans zijn dit lokale stakeholders en grote bedrijven die hun Social Return Of Investment (SROI) gestand doen via de Uitdaging.

What’s in it for you?

Exposure op de website in de vorm van een logo en banner met doorlink naar de eigen website. Opname als founder in diverse communicatie en we zien je graag als geprefereerde gast bij alle netwerk- en andere Uitdagende activiteiten. Je wordt tevens uitgenodigd voor deelname aan onze Adviesgroep, en je maakt deel uit van een effectief, leuk, lokaal en tevens een groot landelijk maatschappelijk en sociaal ondernemend netwerk.

Wil je als organisatie, onderneming of andere stakeholder actief betrokken zijn? Benieuwd naar de sponsormogelijkheden? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk welke partijen al deelnemen aan het leukste ondernemende netwerk en hun MVO gedachte uitdragen via de Uitdaging.

Pin It on Pinterest

Share This