Nieuwe ‘Stek’ voor Beursvloer de Liemers 2019

Nieuwe ‘Stek’ voor Beursvloer de Liemers 2019

Op maandag 18 november vindt voor de vierde keer Maatschappelijke Beursvloer de Liemers plaats. Met dit jaar een nieuwe locatie: de Stek in Duiven. Deze voormalige bibliotheek is recent verbouwd en vormt een prachtig decor voor dit evenement.

Het doel van de Beursvloer is om – met gesloten portemonnee – gedurende een uur het aanbod van lokale bedrijven en serviceclubs te matchen met vragen van maatschappelijke organisaties.

“We hebben de afgelopen drie jaar ontzettend fijn samengewerkt met het Liemers College in Zevenaar”, zegt Audrey Jeurissen, voorzitter van de organiserende werkgroep.  “Op locatie Landeweer hebben we het concept van de Beursvloer echt samen kunnen doorontwikkelen. Inmiddels zijn we een aantal jaar verder en is de tijd rijp om nieuwe stappen te zetten. Daar hoort wat ons betreft ook een nieuwe beurslocatie, in een andere Liemerse gemeente, bij.

Bij vorige Beursvloeredities ging gemiddeld elke minuut een wens van een stichting of vereniging in vervulling. Deze afspraken in natura vertegenwoordigen in 2018 een waarde van rond de € 40.000,-.

“We hopen natuurlijk dat deze nieuwe beurslocatie in Duiven een hoop nieuwe en bekende deelnemers aantrekt. Hoe meer, hoe beter. Het is elke keer immers weer een feest om wensen in vervulling te kunnen laten gaan”, aldus Jeurissen.

Beursvloer de Liemers duurt op 18 november van 16.30 uur tot 18.30 uur. Wilt u zich als bedrijf of maatschappelijke organisatie aanmelden als beursdeelnemer? Dat kan via deze link: aanmeldformulier

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *