Record aan matches tijdens Beursvloer 2019

Record aan matches tijdens Beursvloer 2019

Op 18 november vond de vierde editie van Beursvloer de Liemers plaats. Dit jaar voor het eerst in Duiven, bij De Stek, een initiatief van de KerkvoorNu.

Tijdens deze maatschappelijke beurs – een initiatief van de Liemerse Uitdaging, Caleidoz, Mikado en Welcom – kwamen maatschappelijke organisaties met bedrijven en ondernemers in contact. Na een prachtige openinsact van de dansers van Swabaa Movements kreeg iedereen één uur handelstijd om deals met elkaar te maken, zonder dat daar geld aan te pas kwam.

‘Wat een opkomst, en wat een waanzinnig resultaat hebben jullie met elkaar vanavond bereikt!’ waren de woorden van presentator Duco Scholtanus. Een record aantal matches werden er gesloten, 97 stuks. Deze vertegenwoordigen samen een maatschappelijk waarde van bijna 40.000 euro. Alle matches werden officieel vastgelegd door de notarissen mr. Jan van Swetselaar en mr. Aletta Laarberg-Trynes.

‘Fijn om te zien dat er zoveel mensen op dit evenement zijn afgekomen die iets willen betekenen voor de Liemerse samenleving’, vertelt Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging. ‘Veel bekende gezichten maar ook nieuwe ondernemers en organisaties heb ik vanavond met elkaar zien matchen. Ik kan alleen maar trots zijn op alle mensen die hier aanwezig zijn’.

Het plan is om ook in 2020 weer een Beursvloer te organiseren. Dat belooft een feestelijke aangelegenheid te gaan worden in het kader van het eerste lustrum!

Benieuwd naar de matches van Beursvloer 2019? Bekijk ze hier

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *