Opslagruimte gezocht voor Wijkvereniging Schrijvershoek

30-09-2023MatchgroepVraagOpen


Wij van Wijkvereniging Schrijvershoek en wijkbewoners organiseren Halloween in Zevenaar. We organiseren voor de kleine kinderen een trick or treat op 31 oktober. De beweeg en Ontmoetingstuin op de Vondellaan in Zevenaar toveren we om in een griezeltuin. Zodra ze de route in de griezeltuin hebben volbracht is de start van het trick or treat.


Op vrijdag 27 okt en 28 oktober organiseren wij het Halloween Fright Nights at the Gimbornhof. Dit wordt een horror route door het gimbornhof voor 12+.  We hebben licht geluid, acts, diverse geknutselde dingen zoals piepschuimen Grafstenen en een heel groot houten kasteel. Het wordt ontzettend groot en heel gaaf . Entree is gratis en iedereen mag komen.


Alleen hebben we wel een probleem, we hebben geen opslag ruimte. Na dat alles is afgelopen zoeken wij een plek waar we de spullen kunnen opslaan. We hoeven niet in en uit de opslag plek het hoeft er alleen te staan, regio Liemers is prima. We hebben helaas geen budget tot onze beschikking... wie kan ons helpen?