Beursvloer de Liemers

Beursvloer de Liemers wordt jaarlijks samen met de welzijnsorganisaties Caleidoz, Mikado en Welcom georganiseerd. Hét evenement waar bedrijven en maatschappelijke organisaties elkaar ontmoeten, inspireren en helpen, met gesloten knip. 

Veel maatschappelijke organisaties zoals verenigingen, clubs en stichtingen, zetten zich met hart en ziel in voor onze lokale samenleving. Deze organisaties beschikken daarbij niet op ieder moment over voldoende middelen, expertise, menskracht, faciliteiten of netwerken om hun doelen te verwezenlijken. Daar staat tegenover dat veel bedrijven juist iets willen betekenen voor de lokale samenleving en op zoek zijn naar manieren om hun maatschappelijke imago te versterken. Elk bedrijf, groot of klein, heeft iets te bieden en kan maatschappelijk betrokken ondernemen. Expertise die in huis is, inventaris wat afgeschreven wordt, het delen van een netwerk, helpende handen bieden of materialen beschikbaar stellen, allemaal inzet waar maatschappelijke organisaties vraag naar hebben. Zij worden hier enorm mee geholpen, zonder dat er geld aan te pas hoeft te komen.

Op de Beursvloer treffen partijen elkaar. Een uur lang krijgen deelnemers (vraag & aanbod) de gelegenheid om met elkaar in gesprek te gaan en te onderhandelen. Deze vluchtige ontmoetingen kunnen leiden tot een ‘match’ waarbij de ontvangende partij ook een leuke tegenprestatie levert. Zo ontstaat een win-win situatie. 

De Liemers barst van de bedrijven en organisaties die zich lokaal betrokken voelen en daar ook wat voor willen doen. Herken jij jezelf hier ook in Kom dan eens naar de beursvloer en ervaar zelf hoe makkelijk het is om een ander te helpen en daar ook nog eens iets voor terug te krijgen. Het gaat hier niet om geld, maar om de durf om iets te vragen én te geven.

Beursvloer 2023

De 7de editie van de beursvloer vindt plaats op maandag 13 november bij Kulturhus de Borg in Babberich. De inschrijving is gesloten. Deelnemen kan alleen wanneer je je als bedrijf, organisatie of lokaal initiatief hebt ingeschreven.

Heb je je ingeschreven? Dan ben je vast benieuwd wie er dit jaar mee gaan doen.

Hoe werkt het nou eigenlijk?

We krijgen veel vragen over hoe het nu eigenlijk werkt, zo’n beursvloer. En wie komen er naartoe, is het iets voor mijn organisatie, etc. Op al deze vragen geven we je antwoord in een overzicht van meest gestelde vragen.