Beursvloer 2023, terugspoelen naar een zee van samenwerking!

De bruisende zevende editie van Beursvloer De Liemers, op 13 november bij Kulturhus de Borg in Babberich, was een doorslaand succes. Met meer dan 120 aanwezige bezoekers, vertegenwoordigend namens 70 bevlogen verenigingen en vrijgevige ondernemers, zijn er opmerkelijk 74 matches tot stand gekomen. De gezamenlijke maatschappelijke waarde van deze samenwerkingen bedraagt ruim 76.000 euro.

De avond was gevuld met levendige gesprekken en glimlachen terwijl mensen, die elkaar voorheen niet kenden, bijzondere, ludieke en waardevolle deals sloten zonder geld maar mét een glimlach. Van kluswerkzaamheden en PR-workshops tot het schenken van tafelkleedjes en ontbijtproducten, de avond leverde een scala aan unieke en waardevolle samenwerkingen op. Een avond vol impact en plezier!

Een speciale vermelding gaat uit naar Orange Eagle en Fotografie Jacques Kok, die deze schitterende avond vastlegden. Bekijk hier de after-movie. Voor het gebruik van de beelden voor publieke doeleinden, wordt het gewaardeerd de fotograaf en/of videoproducer te vermelden.