Gratis bingokaarten voor de Sinterklaas' Bingoshow op 21 en 22 november

22-11-2020MatchgroepVraagGerealiseerd
Toen duidelijk werd dat een intocht niet kon plaatsvinden bedacht Sinterclub Duiven een online Sinterklaasfeest. Een live spektakel met een bingo waar iedereen mee kon spelen voor mooie prijzen. Samen met de Liemerse Uitdaging werd de actie gestart om bij iedere verkochte bingokaart een gratis kaart te schenken aan kinderen in een kwetsbare situatie. 'Want ieder kind moet mee kunnen genieten van dit feest', aldus Sinterclub.

Wij gingen aan de slag om zoveel mogelijk kaarten te verkopen voor het goede doel en kregen daarbij hulp van Isa en Migal, leerlingen van het Candea die zich inzetten voor het MDT-project. Isa en Migal gingen bij lokale winkeliers in Duiven op jacht naar cadeautjes om bij de bingokaarten te doneren. De actie leverde 270 gratis bingokaarten, 175 chocoladeletters en tassen vol snoepgoed en knutselspullen op die geschonken werden aan Stichting Gaandeweg, Voedselbank Duiven-Westervoort en Mary Ossevoort.

Op 21 en 22 november hebben heel veel kinderen genoten van de Sinterklaas' Bingoshow. De show werd door meer dan 2500 huishoudens bekeken.