Wat een feestje was het op maandag de 13e tijdens Beursvloer de Liemers in Kulturhus De Borg! We hebben maar liefst 74 te gekke matches gemaakt, goed voor een totale waarde van 76.500 euro. Een nieuw record! En geloof het of niet, het draait hier niet om centen, maar om samen de handen uit de mouwen te steken voor onze buurt.

Met ruim 70 deelnemende bedrijven, verenigingen en gemeenten in Babberich, werd de avond verlevendigd door livemuziek van dweilorkest Ales Fekeert en overheerlijke soep, bereid door Syrische dames uit ’s-Heerenberg. Onder het toeziend oog van Laarberg Notarissen werden onder leiding van presentator Pascal Bos talloze matches tot stand gebracht, terwijl ondernemer Roel Dijkman de Beursvloer officieel opende met een flinke gongslag.

Terwijl sommigen zelfs ‘stiekem’ al hun matchformulier invulden voordat de gong überhaupt klonk vliegt de avond voorbij. Tussen al het handjeklap door hadden een aantal deelnemers zelfs nog tijd voor een snel interview met de videomannen van Orange Eagle. Jacques Kok vereeuwigde iedereen op de gevoelige plaat, met als kers op de taart een geweldige groepsfoto met talloze bezoekers en vrijwilligers.

En wat dacht je van de matches? Candea Technasium gaat samen met leerlingen een schuurtje opknappen bij de begraafplaats in Lobith, Total Tent ondersteunt het Oranje Comité Didam met twee tenten tijdens de dodenherdenking in 2024, en Trefpunt Het Palet in Duiven kreeg zelfs een driedubbele match met Vink Kunststoffen, Dijkman Coating, en Technoplaza die samen een prachtig reclamebord gaan realiseren.

Uiteindelijk maakte wethouder Arthur Boone van de gemeente Zevenaar het fantastische einfbedrag bekend. Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging, reflecteerde op het succes van de avond: “Het was een fantastische Beursvloer. Ook dit jaar hebben de deelnemers me verrast met prachtige matches. Het is inspirerend om te zien dat, zelfs in deze tijd, mensen bereid zijn elkaar te helpen. Daarnaast ben ik trots op alle vrijwilligers die ook dit jaar weer hebben bijgedragen aan het succes van het evenement.”

Een avond vol positieve energie en samenwerking die de kracht van de gemeenschap benadrukte.

Bekijk hier alle foto’s