Sinterklaasbingo: bestel nu je kaarten en maak ook een ander blij!

Sinterklaasbingo: bestel nu je kaarten en maak ook een ander blij!

Sinterclub presenteert de Sinterklaas’ Bingoshow!

Sinterklaas’ Bingoshow is een interactieve spelshow, live te zien via YouTube. Anderhalf uur entertainment in de huiskamer. Dankzij Sinterclub Duiven zitten kinderen op 21 en 22 november aan de Ipad gekluisterd! Het sinterklaasfeest is gratis en leuk voor jong en oud. En meedoen aan de bingo werkt eenvoudig door vooraf bingokaarten te kopen.

Speel mee en maak ook een ander blij
Sinterclub gunt ieder kind een magisch sinterklaasfeest. Samen met de Liemerse Uitdaging is een actie gestart:

Bij aankoop van een bingokaart wordt een gratis bingokaart geschonken aan een goed doel.
De Liemerse Uitdaging selecteert deze goede doelen. Gratis kaarten gaan naar de Voedselbank, Mary Ossevoort en Stichting Gaandeweg, maatschappelijke organisaties die zich inzetten voor kwetsbare kinderen en gezinnen uit de Liemers. Een kleine verrassing voor groot plezier.

Dus wanneer jij een kaart aankoopt geef je ook een ander (kind) de kans een mooie prijs te winnen.

🙂 Doe je mee?
Onze wens is om zoveel mogelijk kinderen een geluksmoment bezorgen. Jij kunt ons op diverse manieren helpen:

  • Met kleine attenties, bijv. een chocoladeletter of zakje pepernoten, die wij samen met een gratis bingokaart kunnen schenken aan de goede doelen.
  • Het kopen van bingokaarten voor (de kinderen van) jouw collega’s, familie of vrienden te kopen. Met jouw aankoop maak je ook een ander (kind) blij.
  • Sponsorprijzen. Je kunt één of meerdere cadeautjes doneren die tijdens en na de Bingoshows door Sinterklaas geschonken worden. Dit kan en mag van alles zijn, voor jong en oud.
  • Jouw eigen idee om bij te dragen aan onze actie. Wij staan open voor suggesties

 

Bingokaarten kopen, zo geregeld!
Een bingokaart kost € 10,00 en is alle 7 spelrondes geldig*. Bestel kaarten snel en eenvoudig via dit bestelformulier of mail naar info@liemerseuitdaging.nl

Vermeld bij je bestelling:
– aantal kaarten
– welke speeldatum, 21 november, aanvang 18:00 uur of 22 november, aanvang 15:00 uur.

Bestellen kan t/m 20 november. Je ontvangt de kaarten in de vorm van e-tickets.


Sinterklaas’ Bingoshow
is een concept dat past in de huidige tijd. Een feest op afstand, maar toch dichtbij en persoonlijk. De presentatie ligt in de handen van Sinterklaas en Alberto Radstake, bekend van omroep Gelderland. Op www.sinterklaasbingoshow.nl staat het complete programma, de prijzenpot en de sponsoren.

Nog vragen? Neem gerust contact op.

 

* De opbrengst van de bingo wordt – na aftrek van onkosten – besteed aan het behoud en opwaardering van het sinterklaasfeest in regio de Liemers. In 2021 bestaat Sinterclub 12,5 jaar en wil dit groots vieren door o.a. de originele pakjesboot 12 naar de Liemers te halen. Sinterclub heeft geen winstoogmerk en wil het Sinterklaas-sprookje levend houden, ook – en misschien wel vooral – in deze tijd.

 

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *