Isa en Migal in actie voor het goede doel!

Isa en Migal in actie voor het goede doel!

Hallo, wij zijn Isa en Migal!

Allebei tweedejaars HAVO-scholier op het Candea College. Wij doen mee met het project ‘MDT’, – Maatschappelijke Dienst Tijd – een initiatief van Hope XXL in samenwerking met het Candea. Wij gaan ons het komende half jaar inzetten voor de Liemerse samenleving!

Wij willen ons vooral richten op hulp aan kinderen uit kwetsbare gezinnen. De coronacrisis zorgt ervoor dat er steeds meer gezinnen zijn die het financieel moeilijk hebben. Geld voor een uitje of cadeautje is er dan al helemaal niet. Wij vinden het belangrijk dat alle kinderen een fijne Sinterklaas- en Kersttijd beleven. Het eerste project waar wij bij helpen is de actie van Sinterclub en de Liemerse Uitdaging.

Onze wens is om in de komende feestmaand zoveel mogelijk kinderen een geluksmoment bezorgen. En u kunt ons daarbij helpen!

  • Kleine attenties, bijv. een chocoladeletter, pepernoten of een andere traktatie die wij kunnen schenken aan organisaties die zich inzetten voor kwetsbare gezinnen.
  • Het kopen van bingokaarten (zie de Sinterclub-actie) voor (de kinderen van) uw collega’s, familie of vrienden te kopen. Met uw aankoop maakt u ook een ander (kind) blij.
  • Sponsorprijzen. U kunt een of meerdere cadeautjes doneren die rond Sinterklaas of Kerst geschonken kunnen worden. Dit kan en mag van alles zijn!
  • Uw eigen idee om bij te dragen aan onze actie.

Wilt u ons helpen? U kunt ons bereiken via onderstaand ‘bel me terug’-formulier. Wij komen graag bij u langs om u meer te vertellen.

Groetjes, Isa en Migal

Bel me terug

  • De door jou ingevulde gegevens worden met zorg behandeld. Lees hierover alles in ons privacystatement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *