De Liemerse Uitdaging bestaat 10 jaar! Een feestelijk moment wat we absoluut niet aan ons voorbij willen laten gaan. En daarom nodigen we Liemerse verenigingen en stichtingen uit voor ons eerste Voorzittersdiner 🍽️

Op donderdag 6 juni* bij De Ogtent in Duiven komt Job van Eunen – auteur van het boek ‘De gelukkige vereniging‘ – met een bak aan energie de deelnemers inspireren. Tijdens deze inspiratiesessie laat Job op verrassende en enigszins chaotische wijze zien hoe verenigingen en stichtingen een gelukkige toekomst tegemoet gaan. Een toekomst waar leden zich gedragen als eigenaar van de vereniging.

Mis deze kans niet om te netwerken, samen te werken en geïnspireerd te raken! Het belooft een topavond te worden, inclusief een lekkere maaltijd en 2 consumpties.

Wil jij erbij zijn? Deelname is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt dus schrijf je snel in via deze link. (max. 2 deelnemers per vereniging/stichting, vol = vol). We zien je graag op 6 juni!

*In tegenstelling tot het artikel in de Zevenaar, Duiven en Westervoort Post is het Voorzittersdiner niet op 10, maar op 6 juni.