Von Gahlen nieuwe Vriend van de Liemerse Uitdaging

Von Gahlen nieuwe Vriend van de Liemerse Uitdaging

Het Zevenaarse bedrijf Von Gahlen is sinds het voorjaar van 2021 nieuwe Vriend van de Liemerse Uitdaging. “Als bedrijf in de Liemers vinden wij het belangrijk om iets terug te doen voor de lokale samenleving. Door de Liemerse Uitdaging te ondersteunen kunnen wij helpen waar dat nodig is,” zo vertelt Alex Duiker. Samen met zijn broer Jaap Duiker vormt hij het directieteam bij Von Gahlen.

Von Gahlen ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt complete productiefaciliteiten voor producenten van radioactieve geneesmiddelen. Die producenten zijn voornamelijk academische ziekenhuizen over de hele wereld. Desondanks blijft het een ‘sociaal gedreven familiebedrijf’.

Jaap Duiker: “Eind 2020 werd Von Gahlen door Koningin Máxima uitgeroepen tot winnaar van de Koning Willem I Prijs, in de categorie MKB. Het winnen van deze prestigieuze ondernemingsprijs zien wij als een fantastische waardering voor onze prestaties in de wereld van de nucleaire geneeskunde. Een prijs die wij nooit hadden behaald zonder de inzet van al onze gemotiveerde collega’s. Daar zijn we enorm trots op!”

We zijn ontzettend blij dat Von Gahlen Vriend is geworden van onze organisatie. Daarmee draagt het bedrijf bij aan het oplossen van maatschappelijke hulpvragen in de Liemers.

Meer lezen over Von Gahlen? Klik dan op deze link.

Op de foto Alex (rechts) en Jaap Duiker.

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *