Marc Rosendahl trotse winnaar van het Liemers Compliment

Marc Rosendahl trotse winnaar van het Liemers Compliment

Dinsdagavond 13 september vond de zomerborrel van de Liemerse Uitdaging plaats in het Theepaviljoen van het Horsterpark. Een informele bijeenkomst speciaal voor onze ondersteuners, vrienden, sponsoren en vrijwilligers. Met als mooi moment de uitreiking van het Liemers Compliment.

Trotse winnaar van deze onderscheiding is Marc Rosendahl van de Brilliant Group. Samen met zijn echtgenote Ellis zet hij zich belangeloos in voor de samenleving, onder andere via de Liemerse Uitdaging. Wethouder Johannes Goossen mocht de award overhandigen.

In het verleden stelde Rosendahl met zijn bedrijf een container met onder meer schoonmaakmiddelen, closetpapier en wegwerpservies beschikbaar. Een groot aantal Liemerse verenigingen en stichtingen profiteerde daarvan. Ook werden rode jasjes geschonken, onder meer aan een instelling voor kinderen met een beperking. Daar worden ze nog steeds gebruikt wanneer de kinderen knutsel- en schilderactiviteiten hebben. Daarnaast levert Brilliant Group jaarlijks een bijdrage aan pakketten die worden uitgedeeld aan de minima in de Liemers, een actie die is verbonden aan de IJsbaan Duiven.

Reden genoeg voor de Liemerse Uitdaging om Rosendahl het Liemers Compliment te overhandigen. ,,Bedrijven die met concrete acties laten zien dat zij zich, naast hun commerciële doelen, ook inzetten voor de samenleving willen wij graag in het zonnetje zetten”, aldus voorzitter Sjoerd Geurts.

Rosendahl is de opvolger van Roel Dijkman uit ’s-Heerenberg, die vorig jaar de primeur had en het allereerste Liemers Compliment ontving.

Lees meer over de uitreiking in het artikel van de Gelderlander

Foto Jacques Kok

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *