Beursvloer de Liemers 2018, wederom een succes!

Beursvloer de Liemers 2018, wederom een succes!

De derde editie van Beursvloer de Liemers leverde op maandag 19 november weer veel blije gezichten op. In een uur tijd werden in het Liemers College in Zevenaar ruim 60 concrete hulpafspraken (matches) gemaakt tussen lokale bedrijven en maatschappelijke organisaties.

De aangeboden hulp varieerde van het uitlenen van een tractor en het weggeven van een koffiezetapparaat en verf tot advies over het bouwen van een website. Samen vertegenwoordigen deze afspraken in natura een waarde van rond de € 28.000,-. Als tegenprestatie boden de geholpen verenigingen en stichtingen bijvoorbeeld oliebollen, naamsvermelding op social media, bokslessen of kaartjes voor een theatervoorstelling aan.

De opening van de Beursvloer werd dit jaar verzorgd door Vaye Musicaltheater. Zij betrokken op ludieke wijze de Liemerse wethouders Johannes Goossen, Hans Breunissen, Anita van Loon en Martin Som in hun act. Vervolgens werd er een uur gehandeld in vraag en aanbod. In blauw-gele jassen gestoken ‘matchmakers’ en spreekstalmeester Duco Scholtanus hielpen actief mee om partijen bij elkaar te brengen. Notaris mr. Aletta Laarberg-Trynes en notaris mr. Michiel Oude Luttikhuis legden vervolgens alle afspraken officieel vast, waarna fotograaf Jacques Kok de betrokkenen op de foto zette.

Beursvloerorganisatoren, de Liemerse Uitdaging en de welzijnsorganisaties, Caleidoz, Welcom en Mikado, kijken terug op een geslaagde beurs. Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging: “Er zijn weer prachtige verbindingen ontstaan. En dat hadden er zelfs nóg meer kunnen zijn. Want lang niet alle organisaties, die zich vooraf hadden aangemeld, zijn gekomen. Het blijft mooi om te zien hoe mensen elkaar kunnen inspireren en op een concrete manier kunnen helpen. Ik ben trots op alle betrokken ondernemers en organisaties, die dit mogelijk hebben gemaakt.”

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *