Beursvloer de Liemers 2023, inschrijving geopend!

Beursvloer de Liemers 2023, inschrijving geopend!

Beursvloer de Liemers – De enige beurs waar geld geen rol speelt

Het gaat weer gebeuren, Beursvloer de Liemers editie nummer 7. De beursvloer is hét goede doelen event waar bedrijven, verenigingen en stichtingen de kans krijgen elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen, met gesloten beurs.

Op maandag 13 november 2023 zijn we te gast bij Kulturhus de Borg in Babberich. Vanaf 16.30 uur ontvangen we je graag. Er zullen ook dit jaar diverse organisaties en ondernemers aanwezig zijn die elkaar een stukje verder willen helpen. Alle informatie over de beursvloer, de werkwijze en redenen om mee te doen vind je op onze uitleg-pagina.

Deelnemen is gratis, vergt weinig voorbereiding en levert je altijd een glimlach op! En er is gelegenheid om een hapje mee te eten en te netwerken.

Doe mee en schrijf je in via deze aanmeldpagina. De inschrijving sluit op 9 november.

Nieuw! In de aanloop naar de Beursvloer worden er drie inspiratiesessies georganiseerd waar we je meer vertellen over het evenement. Deze vinden plaats op 23, 25 en 26 oktober in resp. Zevenaar, Westervoort en Didam. Alle informatie en de mogelijkheid om deel te nemen aan een van deze avonden volgt binnenkort.

Beursvloer de Liemers is een samenwerkingsverband van Caleidoz, Mikado, Welcom en de Liemerse Uitdaging. Samen met jou werken we aan een (nog) leukere en betere Liemers!

 

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *