Bestuursleden worden ook nieuwe Vrienden!

Bestuursleden worden ook nieuwe Vrienden!

Aletta Laarberg en Harald Wiggers, beide bestuursleden van de Liemerse Uitdaging, zijn sinds deze zomer ook Vriend van onze Uitdaging! Daarmee ondersteunen zij naast hun bestuurlijke rol ook als sponsor onze werkzaamheden.

“Ik ben al jaren actief betrokken bij de Liemerse Uitdaging. Ruim voordat ik lid van het bestuur werd heb ik als notaris menig match mogen maken en verschillende verenigingen en stichtingen verder kunnen helpen. Dat voelt goed, en daarnaast vind ik het ook belangrijk dat de Liemerse Uitdaging als stichting haar goede werk nog jaren door kan zetten. Daarom hebben wij met Laarberg Notarissen en Scheidingsbemiddelaars besloten de Uitdaging ook als Vriend te ondersteunen,” aldus Aletta Laarberg.

Harald Wiggers stond aan de wieg van de Liemerse Uitdaging. Al sinds 2016, het jaar waarin de Liemerse Uitdaging werd opgericht, maakt Harald deel uit van het bestuur. “Het is geweldig te zien dat de Liemerse Uitdaging sinds 2016 zo’n groei heeft doorgemaakt. Dankzij een groot team van vrijwilligers en ondersteunende bedrijven is een zeer stevige basis gecreëerd. Volgend jaar neem ik afscheid van het bestuur maar ik wil graag blijven bijdragen aan het waardevolle werk dat de Liemerse Uitdaging doet en daarom heb ik besloten met Harald Wiggers Onderwijsinnovatie en Transitie om Vriend te worden!’

Wij hoeven natuurlijk niet uit te leggen dat we enorm trots en dankbaar zijn dat onze bestuursleden ons op deze manier – extra – ondersteuning geven!

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *