Uitnodiging – Beursvloer de Liemers 2021

Het is zover! Maandag 8 november organiseren we wederom hét goede doelen event van de Liemers; Beursvloer de Liemers. Het evenement waar bedrijven, verenigingen en stichtingen de kans krijgen elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen. 

Maandag 8 november 2021 vanaf 16:30 uur

De Stek – Rijksweg 53 – Duiven

Programma:
16.30 uur   Inloop & ontvangst met een kopje soep
17.00 uur   Welkomstwoord door Burgemeester Huub Hieltjes
17.10 uur   Feestelijke opening met popkoor A Sign Of Friendship
17.15 uur   Handelen op de Beursvloer
18.15 uur   Het sluiten van de Beursvloer
18.30 uur   Bekendmaking van het aantal gerealiseerde matches
Aansluitend volgt een netwerkborrel om na te praten, en voor wie wil, een lekker hapje eten!

Deelname aan de Beursvloer is gratis en vergt weinig voorbereidingstijd. Ervaar zelf wat je in een uurtje netwerken kunt bereiken.

 

Waarom en voor wie?

Alle maatschappelijke organisaties in de Liemers met een hulpvraag kunnen zich aanmelden. En alle bedrijven die invulling zoeken voor hun MVO-beleid, Social Return on Investment of gewoon een zeer bewogen hart hebben voor onze Liemerse samenleving kunnen zich ook aanmelden. De Beursvloer is een eenvoudige en laagdrempelige manier om elkaar te helpen en een bijdrage te leveren aan maatschappelijk betrokken ondernemerschap. 

Het draait hier dus niet om geld maar om hulp vragen én hulp bieden in hele concrete vorm. Denk aan een ruimte faciliteren, advies geven bij een vraagstuk, helpende handen om een klus te klaren, spullen en materialen waar de een niks meer mee doet en de ander heel blij van wordt. Wat de ene partij over heeft of wil aanbieden, kan voor de ander precies het verschil betekenen. Je moet elkaar dan wel weten te vinden en dat kan op de Beursvloer. Lees meer over de werkwijze en wat het jou oplevert.

NIEUW – Eet een hapje mee!

In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat Beursvloerbezoekers het fijn vinden om nog even na te praten en dit jaar kan dit onder het genot van een lekkere maaltijd. Want.. samen eten verbindt! Lijkt jou het leuk om na afloop aan te schuiven dan kun je dit aangeven op het aanmeldformulier. 

Deze maaltijd is optioneel en hiervoor vragen wij een kleine bijdrage van €5,- p.p. De opbrengst komt volledig ten goede aan De Stek. 

Aanmelden

Zorg dat je erbij bent en meld je aan via onderstaande button. Op 5 november sluiten we de inschrijvingen. Voor toegang volgen wij de actuele richtlijnen van de overheid. Vooraf aanmelden en een CoronaCheck bij binnenkomst zijn vereist.

Wil je meer informatie of heb je vragen neem dan contact op met Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging. Mail naar info@liemerseuitdaging.nl of bel 06-30282871. 

Download deze uitnodiging als PDF 

Pin It on Pinterest

Share This