Kratjes ophalen!

Kratjes ophalen!

Op een donderdagmiddag vertrekken we met een bestelbusje richting Duiven, want daar heeft de firma Inter AV/IT twee pallets met vrolijk gekleurde kratjes voor ons klaarstaan. Deze match is via de Raalter Uitdaging, die weer verbindingen heeft met Uitdagingen in andere plaatsen, tot stand gebracht, met de Liemerse Uitdaging. Een paar mailtjes over en weer en je hebt zomaar 50 prachtige houten kratjes tot je beschikking!

Wat moet je daar in hemelsnaam mee, zul je misschien denken, maar het zit zo: in Luttenberg is een heel mooi amfitheater, genaamd Het Lommerrijk. Komend jaar, 2025, bestaat dat theater ook 25 jaar en dat wordt uiteraard groots gevierd! Tijdens een brainstormsessie bedachten we dat het bos rond het podium mooi opgefleurd kan worden met kratten vol voorjaarsbloeiers, die we dan na afloop schenken aan de trouwe sponsoren. Er is natuurlijk wel een budget, maar kratjes of iets dergelijks laten maken loopt toch al snel in de papieren! En toen kwam via facebook de Liemerse Uitdaging in beeld en bleek één en één al gauw drie te zijn. Inter bv heeft weer ruimte in het magazijn, amfitheater het Lommerrijk is heel erg blij met vijftig mooie kratjes!

Stapelen maar in het busje, dat was nog even een puzzel, maar met de laatste twee exemplaren op schoot lukte het nét. De kratjes staan nu tijdelijk in ónze opslag, maar in mei 2025 schitteren ze, gevuld met vrolijke bloemetjes, in en rond Het Lommerrijk!

Hartelijk dank aan de Liemerse Uitdaging ( Tonny Heijmen), de firma Inter in Duiven ( Holger Kuiper) voor deze geslaagde match!

En wees vooral welkom in het weekend van 16 / 17 / 18 mei 2025 in amfitheater het Lommerrijk  Luttenberg 25 jaar!

Jenneke van Doesburg, voorzitter bestuur het Lommerrijk

 

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *