Voor het vierde jaar op rij organiseert de Liemerse Uitdaging – in samenwerking met Caleidoz, Mikado en Welcom – Beursvloer de Liemers

Bedrijven met oog voor behoeften in de samenleving en maatschappelijke organisaties met interessante hulpvragen zijn van harte welkom op de Beursvloer de Liemers.

Tijdens de Beursvloer, een initiatief van de Liemerse Uitdaging, Caleidoz, Mikado en Welcom, worden maatschappelijke organisaties (o.a. stichtingen, verenigingen, buurtinitiatieven, goede doelen) met bedrijven en ondernemers in contact gebracht op een zogenaamde Beursvloer. In één uur handelstijd worden er deals gesloten, zonder dat er geld aan te pas komt. Een notaris legt de matchwaarde vast en bekrachtigt een deal.

Het is een gezellige en dynamische gelegenheid met een hapje en een drankje, waarbij het maatschappelijk belang voorop staat.

Bekijk hier een overzicht van de deelnemers die zich inmiddels hebben aangemeld

Waar en wanneer
Maandag 18 november 2019 – 16:30 uur – De Stek – Rijksweg 53 – Duiven.
De Stek is een ontmoetingsplek en initiatief van de KerkvoorNu, een moderne kerk die midden in de samenleving staat en graag haar medewerking verleent aan sociaal maatschappelijke projecten zoals Beursvloer de Liemers.

Deelname
Om deel te nemen dient u zich vooraf in te schrijven. Dit kan tot 13 november mits er voldoende plek is want vol=vol. Gebruik hiervoor deze link naar: ons aanmeldformulier.  Deelname is gratis.

De inschrijving is inmiddels gesloten.

 

Meer informatie:
Wat is een Beursvloer?
Info voor bedrijven
Info voor maatschappelijke organisaties