Succes-actie!! Blijmakers voor minima, ouderen en vrijwilligers

18-12-2020CadeautjesbankVraagGerealiseerd
Deze actie is zeer succesvol geweest! Met grote dank aan ATMR Gifts, Triple A Cosmetics, IKEA Duiven, Schoonheidssalon Atelier de Beaute, Electrocar BV en particulier aanbod van Petra de Kok. We hebben hiermee zoveel mensen, jong en oud, blij mogen maken met een lief en warm gebaar!

In onze eerstvolgende nieuwsbrief een uitgebreid overzicht van alle attenties en ontvangers.

In de Liemers zijn veel maatschappelijke organisaties iedere dag actief voor mensen die het wat moeilijker hebben. Normaliter organiseren zij tijdens de feestmaanden diverse activiteiten of bijeenkomsten, maar vanwege de corona maatregelen is dit helaas nu niet mogelijk. Om mensen toch iets leuks te kunnen bieden in deze tijd zijn wij op zoek naar 'BLIJMAKERS'!

Voor diverse organisaties zoeken wij attenties om mensen mee te verrassen. Om gezinnen die een moeilijke tijd doormaken een hart onder de riem te steken, maar ook om ouderen die door de huidige maatregelen niet meer buiten komen een lichtpuntje te geven, om vrijwilligers te bedanken voor hun harde werk ..

Of het nu een cadeautje voor onder de boom is, een kerstontbijtje of iets anders leuks: de ontvanger zal meer dan dankbaar zijn.

Heeft u spullen over, bijvoorbeeld relatiegeschenken, lekkernijen of producten die uit het assortiment gaan? Wilt u een gedeelte van uw kerstpakketten doneren? Of heeft u zelf een mooi idee om bij te dragen?

Laat het ons weten via de reageerbutton. Hartelijk dank!

Pin It on Pinterest