Beursvloer de Liemers 2021

Op maandag 8 november organiseren we wederom hét goede doelen event van de Liemers; Beursvloer de Liemers. Het evenement waar bedrijven, verenigingen en stichtingen de kans krijgen elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen, met gesloten knip.

In 2019 was de 4de editie van Beursvloer de Liemers. Vorig jaar konden we helaas geen Beursvloer organiseren, dus dat betekent dat we dit jaar ons 5-jarig jubileum zullen vieren. Dit wil je niet missen!

Maandag 8 november 2021 – vanaf 16:30 uur
De Stek – Rijksweg 53 – Duiven

Deelname aan de Beursvloer is gratis en vergt weinig voorbereidingstijd. Ervaar zelf wat je in een uurtje netwerken kunt bereiken!

Beursvloer de Liemers is een initiatief van Caleidoz, Mikado, Welcom en de Liemerse Uitdaging. Op deze Maatschappelijke Beursvloer worden bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de Liemerse samenleving gekoppeld aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag. Het aanbod van het bedrijf kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten en handjes. De maatschappelijke organisatie levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een MATCH waar beide partijen baat bij hebben. Lees meer over de werkwijze, voorbeelden van matches en wat het jou oplevert.

Direct aanmelden

Deelnemen is gratis en eenvoudig. Én, het levert je altijd een goed gevoel op. Dus zorg dat je erbij bent en meld je aan op https://liemerseuitdaging.nl/aanmelden-beursvloer/ of klik op onderstaande button. Aanmelden kan tot uiterlijk 4 november 2021. Voor toegang volgen wij de actuele richtlijnen van de overheid (CoronaCheck bij binnenkomst).

Voor meer informatie neem contact op met Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging: info@liemerseuitdaging.nl of
06-30282871.

Pin It on Pinterest

Share This