Beursvloer de Liemers

Beursvloer de Liemers is een initiatief van Caleidoz, Mikado, Welcom en de Liemerse Uitdaging. Hét goede doelen event van de Liemers waar bedrijven, verenigingen en stichtingen de kans krijgen elkaar te ontmoeten, te inspireren en te helpen, met gesloten knip.

Op deze Maatschappelijke Beursvloer worden bedrijven die maatschappelijk betrokken zijn en graag iets willen betekenen voor de Liemerse samenleving gekoppeld aan maatschappelijke organisaties met een hulpvraag. Het aanbod kan bestaan uit expertise, materialen, faciliteiten en handjes. De ontvangende partij levert op haar beurt een creatieve, ludieke of gezellige tegenprestatie. Zo ontstaat er een MATCH waar beide partijen baat bij hebben.

Beursvloer de Liemers 2021

Op maandag 8 november vond de vijfde editie van Beursvloer de Liemers plaats bij De Stek in Duiven. Deze mooie avond, met veel enthousiaste deelnemers leverde een resultaat op van ruim 50 matches. Samen met de inzet van alle vrijwilligers en ondersteuners vertegenwoordigt deze beursvloer een maatschappelijke waarde van ruim 68.000 euro. Een fantastisch resultaat!

In 2022 wordt er wederom een beursvloer georganiseerd. Deelnemen vergt weinig voorbereiding en is altijd gratis. Dus doe gerust eens mee en ervaar zelf wat je in uurtje handelen kunt bereiken met elkaar. Waar en wanneer de beursvloer plaats gaat vinden laten we weten via onze socials, website en nieuwsbrief. 

Graag tot ziens bij Beursvloer de Liemers!

Voor meer informatie neem contact op met Audrey Jeurissen, manager van de Liemerse Uitdaging: info@liemerseuitdaging.nl of
06-30282871.

Pin It on Pinterest

Share This