NLdoet

Het Oranje Fonds organiseert op 13 en 14 maart 2020, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland.

Heeft jouw vereniging een mooie klus waar je hulp bij kunt gebruiken? Of wil je, bijvoorbeeld samen met collega’s, een dagje de handen uit de mouwen steken voor een stichting, vereniging of zorginstelling? Doe dan op 13 en 14 maart 2020 mee met NLdoet.

Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen! Ook meedoen als vrijwilliger is simpel; zoek een leuke klus op de website en meld je aan. Alleen, of nog leuker met je sportclub, collega’s of familie. Je maakt kennis met vrijwilligerswerk en helpt een organisatie een klus te klaren. En het is nog gezellig ook. Meer informatie en te klaren klussen vind je op de website van NLdoet.

Vind je het lastig om je klus aan te melden, of kun je hulp gebruiken bij het vinden van de juiste klus om aan mee te helpen? Laat het ons weten, wij helpen je graag op weg.