Bedrijven, waarom meedoen?
Geef uitdrukking aan uw betrokkenheid bij de Liemerse samenleving. Beursvloer de Liemers is een laagdrempelige manier om werk te maken van Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO). Het is veel meer dan alleen ‘brengen’. U duikt in netwerken die op het eerste oog niet voor de hand liggen, u doet aan teambuilding en u kunt iets terugvragen.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen
De Beursvloer helpt u om in contact te komen met maatschappelijke organisaties die uw steun heel goed kunnen gebruiken en die passen bij het karakter van uw bedrijf. Het draait bij de Beursvloer niet om geld, maar om inzet van uw kennis, personeel, goederen, netwerk of faciliteiten.

Variatie in aanbod
Uw aanbod is zo groot of klein als u zelf wilt of kunt dragen: van bouwmaterialen tot PR, en van administratieve hulp tot opslagruimte. Alles kan en alles mag. Daag uzelf en uw medewerkers uit en kijk wat u kunt betekenen voor maatschappelijke organisaties in de Liemers.

Aanmelden
Meedoen is kosteloos en eenvoudig, u hoeft namelijk geen stand op te bouwen. Vragers en aanbieders ‘vinden’ elkaar met behulp van een plattegrond. Tevens zijn meerdere hoekmannen en -vrouwen actief die u helpen met leggen van contacten.
Wilt u meedoen aan Beursvloer de Liemers 2019? Meld u dan nu aan via onderstaande link.

Meld u hier aan (inschrijving vanaf augustus 2019)

Meer weten? Informeer gerust bij:
Audrey Jeurissen (manager Liemerse Uitdaging)
T: 06 30282871
E: info@liemerseuitdaging.nl