Waarom bedrijven deelnemen
Bijna 70% van de Liemerse ondernemers is niet bekend met Beursvloer de Liemers. En dat is jammer, want onbekend maakt onbemind. Kenners weten: dit is een unieke manier om nieuwe netwerken aan te boren en op een regionaal podium het sociale gezicht van uw bedrijf te laten zien. Wilt u weten wat Beursvloer de Liemers u als ondernemer oplevert? Kom dan op maandag 18 november van 16.30 uur tot 18.30 uur naar De Stek in Duiven. Deelname is gratis.

Een win-win situatie
Tijdens BVDL handelen bedrijven en maatschappelijke organisaties een uur lang met gesloten portemonnee. Wilt u een stichting of vereniging helpen met uw kennis, personeel, overtollige goederen, netwerk of faciliteiten? Dan is er een match. De vrager verzorgt in ruil voor uw hulp een tegenprestatie. En die varieert van publiciteit over uw hulp tot het verzorgen van een uitje voor uw personeel. Alles kan en alles mag. U bepaalt zelf wie en hoe u helpt. Eén ding weet u zeker: het levert gegarandeerd blije gezichten op.

Meld u vóór 13 november gratis aan als deelnemer
Dit doet u via dit aanmeldformulier. Meedoen is eenvoudig. U hoeft geen stand op te bouwen, vragers en aanbieders ‘vinden’ elkaar met behulp van een plattegrond. Er lopen ook herkenbare matchmakers rond, die u helpen contacten te leggen. De kleine maaltijd en drankjes zijn gratis. U bent er dit jaar toch ook bij?

Meer weten? Informeer gerust bij:
Audrey Jeurissen (manager Liemerse Uitdaging)
T: 06 30282871
E: info@liemerseuitdaging.nl

 

Bekijk hier de algemene werkwijze van de Beursvloer