19 november, doe jij ook goede zaken tijdens de Beursvloer?

, 26 oktober 2018

Bedrijven met oog voor behoeften in de samenleving en maatschappelijke organisaties met interessante hulpvragen zijn van harte welkom op de Beursvloer, een initiatief van de Liemerse Uitdaging in samenwerking met welzijnsorganisaties Caleidoz, Mikado en Welcom.

Op Beursvloer de Liemers handelen verenigingen, stichtingen en bedrijven een uur lang in vraag en aanbod. Geld is hierbij taboe. De maatschappelijke organisaties mogen de aanwezige bedrijven alleen vragen om Menskracht, Spullen of Advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het faciliteren van een ruimte om workshops te geven, het verzorgen van vervoer, advisering op het gebied van ICT, veiligheid of ledenwerving enzovoorts. De hulpvragers leveren ook een (kleine) tegenprestatie, bijvoorbeeld een vermelding in een clubblad of website. Zo helpt u elkaar.

Hoekmannen- en vrouwen helpen de deelnemers bij het zoeken naar hun match en een notaris bekrachtigt een deal. Het is een gezellige gelegenheid met een hapje en een drankje waarbij het maatschappelijk belang voorop staat.

Waar en wanneer?
Op maandag 19 november van 16.30 tot 18.30 uur in Liemers College Landeweer. Na een verrassende openingsact hebben maatschappelijke organisaties een uur de tijd om deals te sluiten met bedrijven of onderling.

Aanmelden
Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelding vooraf noodzakelijk. Deelname is gratis. Aanmelden kan tot 14 november en gaat eenvoudig via onderstaande aanmeldformulieren:

Aanmeldformulier bedrijven

Aanmeldformulier maatschappelijke organisaties

Lukt het u niet om aanwezig te zijn maar wilt u wel iets betekenen? Dat kan! Wij kunnen namens uw bedrijf of organisatie overtollige materialen, meubilair of middelen aanbieden, of wellicht heeft u een ander aanbod. Neem hiervoor contact met ons op.